Goede voornemens 2015

Ik ga dit jaar niet hardlopen tenzij ik daarmee de bus of trein kan halen.
Ik ga geen lid worden van de sportschool en spaar op die manier meteen honderden euro’s. Maar

ik wil wel veel havermoutpap, gebakken aardappels, zuurkool, moussaka, salades en andere lekkere koude en warme hapjes eten. Meer dan 3200 kilometer (score in 2014) fietsen, veel wandelen en kamperen. En heel veel lui op de bank, op het strand, in het bos, liggen met een boekje of gewoon een beetje voor me uit mijmeren. En verder zie ik wel hoe het gaat en wat er voorbij komt.

Een gedachte over “Goede voornemens 2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.